Recenze???

23. září 2008 v 15:56 | Kroc
TAk kamarádi jedna malá existenční otázečka. Žijeme v "demokracii" a můžeme svobodně vyjadřovat své názory a mínění (viz agrese usa ale to sem nepatří) zajímalo by mě estli mám pokračovat v psaní recenzí na punkáčská cd... popřípadně můžete přidat do komentářů i nějaké návrhy a tipy na změny... předem děkuju...
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Kexka Kexka | E-mail | Web | 23. září 2008 v 20:13 | Reagovat

jo jasně pokračuj ;).Ono to je pro nás, já si to tam rovnou stahnu samozřejmě ne doma kvůli tomu programu :D

2 immodest immodest | Web | 23. září 2008 v 20:42 | Reagovat

pokračovat ;))

3 kriss kriss | Web | 24. září 2008 v 12:51 | Reagovat

jasné,pokračuj,vždycky si ráda přečtu názor jiného člověka:)alespoň o tom cdku něco vím a pak se můžu líp rozhodnout,jesli mi stojí za to vynaložit to úsilí si to "pracně" stáhnout:D:)

4 MalPraz MalPraz | Web | 24. září 2008 v 17:32 | Reagovat

no abych pravdu řekla tak je nečtu,ale asi to bude tím že ta hudba mi nic moc neříká.no dobře,to bych se rouhala:D ale dybys napsal třeba recenzi na Climax,Mad Pigs,SS kaliert atd....určitě bych si ji přečetla :D:D

5 PuNk-rOcK-cHiCk (n_n) PuNk-rOcK-cHiCk (n_n) | E-mail | Web | 24. září 2008 v 18:08 | Reagovat

Pozri, mne je jedno, čo si o mne myslíš, nemienim sa ti vnucovať mojimi názormi.

Žijem tak, ako chcem a držím sa hesla: ŽI A NECHAJ ŽIŤ

takžee.. je mi úplne jedno, že ma totálne strápňuješ na mojom blogu, ak si myslíš, že ma to vyprovokuje k tomu, aby som robila to isté, si na omyle.. Len toľko :)

6 PuNk-rOcK-cHiCk (n_n) PuNk-rOcK-cHiCk (n_n) | E-mail | Web | 24. září 2008 v 20:58 | Reagovat

keď sa ti to nepáči, nemusíš tam chodiť, ok? :D byee

7 Limetta Limetta | 24. září 2008 v 22:36 | Reagovat

Heh punkáči, tys té slečně s kouzelnym image na blogu napsal něco pěknýho?:-D co děláš ty skupinky co tam má napsalý sou přece nejvíc punkový ne?!Tomu teda vůbec nerozumíš!:-D ale divim se, že máš ještě nervy snažit se určitejm lidem vysvětlit, že to co řikaj asi neni úplně správný!:-P to máš jako když emo řekně že je punk-rock.Nenaděláš nic!:-(   jo jinak recenze piš dál, čtu to..:-) rrr

PuNk-rOcK-cHiCk : slečno, svůj názor říct může.Tak se moc ne...hněvej!xD jo a mimochodem...má pravdu!;-)

8 Black Sheep Black Sheep | Web | 25. září 2008 v 18:26 | Reagovat

Odpověď je jednoduchá, ne? Samozřejmně, že máš pokračovat!:) Mě se tvoje recenze moc líběj a články všeobecně...změň si tu jenom, co sám chceš, mě se tu právě líbí, že je to taková osobitá stránka;)..takže prostě hlavně nekonči. Mimochodem jak tak čtu komentáře...ta šik punk-rockerka je asi ztracenej případ...a jak řiká Limetta, nenaděláš nic:/ Uznávám, že já teda taky nejsem extra punkačka a mám ráda Green Day(starý, ovšem:P), ale kapely jako Simple Plan bych punkem opravdu neoznačovala..joo, někomu se to asi nevysvětlí:D

9 Scharule Scharule | Web | 27. září 2008 v 15:14 | Reagovat

Abych se přiznala moc ty recenze nečtu, protože z punkových skupin se mi líbí akorát Sex Pistols, ale... na druhou stranu je to výborný nápad.

No a po dlouhé době jsem našla blog člověka, který má alespoň představu o tom, co to punk je =)))

Takže říkám, jen tak dál...

10 Fifi Fifi | Web | 28. září 2008 v 19:41 | Reagovat

jen pokračuj.myslim, že je to fajn. Otvíráš nám pomyslnou bránu k poznávání kapel, který sme ještě třeba neznali :)

11 Darinka Darinka | 29. září 2008 v 21:28 | Reagovat

no ja teda radsi ctu nejaky tvoje uvahy, pribehy, prihody, vtipy atd... ale chapu ze tvoje kamose punkace to cist bavi, ale nebude tvuj blog jen plnej recenzi? ze ne? :-D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama